Tilbygning og ombygning

Hvis pladsen er blevet for trang i hjemmet på grund af familieforøgelse, eller hvis rummene er blevet for mange, fordi børnene er flyttet hjemmefra, kan en tilbygning eller en ombygning være den ideelle løsning.

 

Alle typer tilbygninger

Vi tilbyder mange forskellige typer tilbygninger, hvad enten du ønsker en udvidelse af boligarealet med en karnap eller et ekstra rum, et større badeværelse, en garage, en udestue til de varme sommeraftener, eller hvis du ønsker at udvide boligen med en tagetage.

Uanset, hvad dine ønsker og familiens behov måtte være, kan vi skræddersy en løsning, der matcher alle behovene.

Vi bygger i alle materialer og står for hele totalløsningen fra projektering til opførelse, ligesom vi også kan komme med gode råd til, hvilken tilbygning der bedst opfylder jeres ønsker og behov.

 

Ombygning i højeste kvalitet

En bolig kan bygges om på mange forskellige måder. Måske skal køkkenet integreres med stuen eller kontoret skal lægges sammen med et mindre gæsteværelse?

Uanset hvilke vægge, der skal bygges op eller pilles ned, så kan vi tilbyde en skræddersyet løsning og komme med gode råd og vejledning til, hvad der kan lade sig gøre, og hvordan I bedst udnytter boligens kvadratmeter, så det matcher jeres familie, ønsker og behov.

Vi arbejder altid engageret og går ikke i gang, før vi sammen med dig er helt sikre på, hvordan arbejdet skal forløbe, hvilke materialer, der skal bruges, og hvordan resultatet skal se ud.

Sammen med vores professionelle samarbejdspartnere sikrer vi en tilbygning eller ombygning i højeste kvalitet.