Nye trægulve

Hvis du skal have lagt nye gulve, så har GH Tømrer & Snedker ekspertisen til at løfte opgaven og efterlade et smukt resultat i højeste kvalitet.

Vi udfører nye trægulve i alle typer materialer og kan tilbyde en totalløsning, hvor vi står for at fjerne det gamle gulv, en professionel efterisolering og lægning af det nye trægulv.

 

Vælg det helt rigtige materiale

Gennem vores mange år i faget har vi oparbejdet stor erfaring med alle typer træmaterialer. Vi ved, hvilke materialer der er solide og stærke, hvilke der er mest velegnet til at bruge i et rum med meget slidtage, hvilke der fremhæver boligens æstetiske udtryk og hvilke der er nemme at vedligeholde.

Vi tager en snak med dig om dine nye gulve og om, hvad du forventer dig af materialet og resultatet og om dine ønsker og krav til gulvet, og hjælper dig derefter med at udvælge de rigtige materialer, således du får den helt perfekte løsning til lige præcis dit hjem.

Vi arbejder engageret og effektivt og efterlader kun et resultat, du er hundrede procent tilfreds med, og som vi selv kan stå inde for med vores faglige stolthed.