Om GH Tømrer & Snedker – din personlige tømrer

GH Tømrer & Snedker er en kvalitetsbevidst virksomhed med speciale inden for tømrer- og snedkerfaget. Med os som din samarbejdspartner til dit næste projekt er du garanteret en personlig service og et arbejde i højeste kvalitet.

 

GH Tømrer & Snedker har mere end 10 års erfaring i faget og varetager alle typer opgaver – store som små. Skulle der dog være enkelte opgaver, vi ikke selv kan løse, har vi dygtige og professionelle samarbejdspartnere inden for blandt andet tømrer-, murer-, el- og VVS-faget, så vi sammen kan løfte opgaven og skabe et smukt, solidt og holdbart resultat.

 

Personligt samarbejde

Vi lægger stor vægt på det personlige samarbejde samt på tilliden os og kunderne imellem.

 

Det betyder, at vi sætter os grundigt ind i opgaven og dine ønsker til, hvordan det skal udføres, og hvordan resultatet skal se ud, inden vi går i gang med selve arbejdet. Derfor lægger vi også stor vægt på at rådgive dig, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der er bedst.

 

Med vores mangeårige erfaring og høje ekspertise kan vi dele ud af vores viden, og sammen finder vi den helt rigtige løsning, der ikke blot stemmer overens med dine ønsker og behov, men som også matcher bygningens æstetiske udtryk og byggestil.

 

Stort engagement i opgaverne

Vi er ildsjæle og lægger et stort engagement i enhver opgave – uanset projektets omfang. Din tilfredshed er guld værd for os, hvorfor vi altid kun efterlader et resultat, vi selv kan stå inde for med vores faglige stolthed, og som samtidig opfylder dine forventninger og ønsker.